Close sidebar
Close sidebar

Ploile abundente au inundat palatele romilor din Strehaia. Oamenii nu mai stiu cum sa faca fata precipitatiilor

Ploaia torentiala le-a dat mari batai de cap localnicilor din Tulcea. Strazile s-au inundat si multi soferi au ramas cu masinile blocate in apa. ##VIDEO24761##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ploaia torentiala de azi noapte a inundat centrul orasului Tulcea. Cantitatea de apa a fost atat de mare incat canalizarile nu au mai facut fata si au refulat. Soferii abia au putut inainta cu masinile pe strazile pline de apa iar altii au ramas blocati in mijlocul puhoaielor.

Bietul om a ramas cu masina prinsa intr-o gura de canalizare dupa ce capacul acesteia a fost dat la o parte de suvoaie

Cand au vazut ca nu mai pot inainta cu masinile prin apa, unii soferi au chemat pompierii ca sa-i ajute.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Apa a atins o jumatate de metru in unele locuri iar oamenii s-au speriat. Altii mai curajosi s-au descaltat si au luat-o usor la pas.

De inundatii nu au scapat nici romii din Strehaia. Palatele lor au fost invadate de apa in urma precipitatiilor abundente. Canalizarea din localitate nu a facut fata cantitatii mari de apa si a refulat in curtile si casele oamenilor.

In ajutorul localnicilor au venit pompierii

"Suntem aici cu 30 de subofiteri cu 7 motopompe, 4 autospeciale si la o prima evaluare undeva la 32 de gospodarii inundate”, a declarat un pompier de la ISU Mehedinti.

Ploile vor continua si astazi. Jumatate din tara se afla sub cod galben de precipitatii pana diseara la ora 18.

Apoi, treptat,ploile se vor diminua in intensitate iar aria lor se va restrange catre sud-vest. Local se pot acumula cantitati de apa de peste 30 de litri pe metrul patrat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI