Mai multe strazi au fost inundate, iar canalizarile au cedat. Meteorologii nu au vesti bune. Constanta se afla sub avertizare de cod galben de ploi si vant.

„Pâna la aceasta ora, din cauza ploilor, la dispeceratul societatii s-au înregistrat 32 de reclamatii primite din municipiul Constanta si 11 din Eforie Nord.

Cele mai multe sesizari au vizat zonele Intrarea Primaverii, Cartierul Medeea- strada Cercetas Alexandru Buzatu, Cartierul Coiciu- strada Frunzelor, Cartierul Tomis Nord- Al. Hortensiei, zona Poarta 6- strada Arcului, Faleza Nord- strada Maramures si Ion Voda, dar si Statiunea Mamaia, în zona Butoaie. Pentru Eforie Nord reclamatiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe strazile Violetei si Alexandru Lapusneanu”, au anuntat reprezentatii RAJA.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În urma atentionarilor meteo, la nivelul RAJA SA s-au luat toate masurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine, echipele de interventie fiind pregatite sa intervina cu wome, vidanje si pompe de mare putere. Facem un apel catre toti abonatii care înregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii într-un timp cât mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924”,

au mai anuntat reprezentantii regiei de apa, potrivit reporterntv.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si