Close sidebar
Close sidebar

Ploile au facut ravagii in mai multe judete din tara! Drumurile au fost blocate spre statiunile montane din centrul tarii!

Ploile torentiale au blocat drumurile ,spre statiunile montane, din centrul tarii! Cu apa, pana la genunchi, nici politistii de la rutiera, nu au mai avut unde sa stea pentru a da indicatii soferilor. Asa ca s-au cocotat... pe ce au gasit. ##VIDEO6841##

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile vin de pe Valea Prahovei, din dreptul localitatii Posada, unde ploile torentiale aproape ca au blocat drumul spre statiunile montane. Ruperea de nori a dezlantuit suvoaiele de apa din munti, care au navalit cu furie pe carosabil.

Viiturile au carat totul pe carosabil, iar traficul a devenit....extrem de dificil. Pe langa interventia angajatilor de la drumuri a fost nevoie si de cea a politistilor de la rutiera. Numai ca.....nici ei nu stiau ce sa mai faca!

Cu drumul inghitit de apa, priviti unde s-au urcat agentii de la rutiera. Greu de crezut ca soferii observa indicatiile lor, de pe margine. Nici ei nu cred asta!

A fost rupere de nori si la Sinaia. Oamenii sunt disperati! Se uita cu groaza la paraul Izvorul Dorului, care surpa malul canalului si se roaga ca apa sa nu le ajunga in case.


Aseara, circulatia de pe Valea Prahovei a fost blocata pe mai multi kilometri.

Precipitatiile au dezlantuit panica si in judetul Gorj. O viitura venita pe paraul Susita, la iesirea din localitate a luat doua autoturisme si a distrus santierul uneri firme de constructii. Mai multi muncitori care lucrau la Centura ocolitoare a Municipiului Targu Jiu erau urcati pe schela cand au vazut in amonte cum vine viitura, asa ca au fugit alarmati din calea viiturii.


Cand ploile s-au mai domolit, oamenii au incercat sa scoata si cea de-a doua masina din apa.

Cu un cablu in mana, un barbat incearca sa-l prinda cumva de autoturismul aproape inghitit de ape. Inoata pana la masina, apoi se urca pe capota si...leaga cablul. Un coleg reuseste sa-l traga pana la urma cu un excavator.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI