Oamenii din Voineşti au postat pe Facebook imagini cu grindina care a căzut în localitate.Ploaia cu gheaţă a căzut doar câteva minute, scrie Mediafax. 

Judeţul Dâmboviţa a fost sub cod galben de ploi, până sâmbătă după-amiaza.

ACOPERIŞ CĂZUT PE MAŞINI ŞI COPACI DOBORÂŢI LA PĂMÂNT, LA TIMIŞOARA, ÎN URMA FURTUNII

Acoperişul unui bloc a căzut pe două maşini, iar câţiva copaci au fost doborâţi la pământ, sâmbătă, la Timişoara, în urma unei furtuni, pompierii intervenind pentru înlăturarea lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, ca urmare a unei furtuni, sâmbătă, mai multe acoperişuri au fost luate de vânt, iar câţiva copaci au fost doborâţi la pământ.

Astfel, pompierii timişeni au intervenit pe str. Mareşal Constantin Prezan, la acoperişul unui bloc, şi pentru degajarea mai multor copaci, printre care şi o creangă care a căzut pe fire electrice, pe str. 3 August. Totodată, acoperişul unui bloc a căzut pe două maşini, pe str. Martir Elena Nicoară, str. Putnei a fost inundată, iar un semafor este pe punctul de a pica, la ieşire spre localitatea Moşniţa.

Judeţul Timiş s-a aflat, sâmbătă, sub cod portocaliu de ploi, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si