Potrivit reprezentantilor ISU Vrancea, in urma precipitatiilor de vineri seara, a fost evacuata apa din: 24 curti si gradini, 2 locuinte si 4 anexe inundate, 15 beciuri inundate, 2 hectare de teren arabil inundat. De asemenea, 10 fantani au fost colmatate.

Totodata, in urma precipitatiilor abundente, mai multe gospodarii au fost inundate in Cimpineanca si Cirligele. Potrivit ISU Vrancea, pompierii au intervenit cu o motopompa si cu o autospeciala pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din satul Pietroasa, comuna Cimpineanca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

De asemenea, s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o gospodarie inundata in satul Bontesti, comuna Cirligele. in acest caz, interventia a fost asigurata de SVSU Cirligele.

In urma plolilor torentiale inregistrate in ultimele ore, se circula cu restrictii pe DJ 205 D, pe raza satului Naruja din comuna Naruja. Pe sosea, pe o portiune de cativa zeci de metri, s-au depus aluviuni, aduse de torentii care au venit de pe versanti.

Tot in comuna Naruja, un drum comunal a fost inchis circulatiei rutiere. Este vorba despre drumul care face legatura intre DJ 205 D si Poiana Stroei. Accesul la gospodariile din zona se face pe o ruta alternativa.

Intre timp, localitatile ramase fara curent vineri seara au fost realimentate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si