A fost potop în Tulcea și Sibiu. Ploile torențiale au inundat străzile și locuințele oamenilor.  Mai multe persoane au fost evacuate din mașinile parcate pe străzi, care, din cauza ploilor abundente, au început să plutească.

Intervenții în urma precipitațiilor căzute în cursul serii

Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta”, din județul Tulcea, au intervin noaptea trecută pentru a evacua apa din mai multe locuințe din diferite zone ale municipiului.

În vederea salvării oamenilor din fața potopului, mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru evacua trei persoane aflate într-un autoturism, surprins de viitură, pe o stradă din municipiu.

Pompierii au intervenit pentru a evacua apa din casele oamenilor

Pompierii au intervenit pentru a evacua apa din casele oamenilor

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceștia au intervenit și într-o localitate aflată în apropierea municipiului Tulcea, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112. Ajunși la fața locului, pompierii au identificat persoana care a cerut ajutorul pentru a fi evacuată din mașina care a fost luată pe sus de viitură. Aceasta s-a auto-evacuat, intervenția salvatorilor nu a mai fost necesară.

Autoturismele au fost luate pe sus de potop

Autoturismele au fost luate pe sus de potop

[Sursa foto: Capturi Facebook]

A fost emis un mesaj ROalert pe raza municipiului Tulcea, dar și a localităților limitrofe, pentru avertizare meteorologică de averse torențiale care vor acumula peste 35-40 l/mp cu frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și: Luna august vine cu vreme caniculară în România! Se vor înregistra temperaturi record. Nu vom scăpa, însă, nici de furtuni, grindină și ploi torențiale

Ploile abundente inundă locuințele

În cursul nopții, pompierii militari ai Punctului de Lucru Avrig, au intervenit în localitatea Scoreiu, din județul Sibiu, pentru a evacua apa acumulată în urma ploii din mai multe locuințe.

Pentru a realiza operațiunea de evacuare a apei a fost nevoie de mai mulți pompieri și mai multe motopompe. În cadrul operațiunii de evacuare au intervenit și șase voluntari de la SVSU Porumbacu.

Inundațiile au făcut ravagii în Sibiu

Inundațiile au făcut ravagii în Sibiu

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Curtea unei case a fost inundată pe o suprafață de aproximativ 1600 mp, iar nivelul apei a fost de aproximativ 50 cm.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești și nici alte pierderi de vieți.

Citește și: VIDEO| România, sub cod galben și portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină. Județele afectate!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si