După alegerile locale și europarlamentare de anul acesta, Rareș Bogdan spune că nu ia în calcul ieșirea de la guvernare, pentru că nu vrea să cauzeze haos și să dezechilibreze România.

Acesta a mai spus că e de părere că românii au votat în cunoștință de cauză, în condițiile în care liberalii au primit mai multe voturi față de procentul la care erau cotați cu un an în urmă.

Citește și: Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru mită! De ce sumă ar fi vorba: ”Am dreptul să candidez”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

rares bogdan, pnl, alegeri 2024

PNL

[Sursa foto: Facebook]

„Suntem un partid responsabil. Nu o să facem doar pentru nişte calcule meschine cu caracter electoral, dezechilibru şi haos în România. Am luptat ca România să rămână stabilă, ca România să ajungă la absorbţie de bani europeni de peste 90%. Deci PNL nu pleacă de la guvernare. Ca să fie extrem de clar acest lucru pentru toată lumea. PNL nu părăseşte corabia guvernării şi Partidul Naţional Liberal sigur că analizează, alături de liderii noştri din ţară, analizăm fiecare situaţie în parte şi acolo unde am pierdut şi acolo unde am câştigat.

PNL are peste 13.000 de consilieri locali, peste 500 de consilieri judeţeni”, a declarat Rareş Bogdan, întrebat despre o posibilă ieşire a partidului din coaliţia de guvernare, luni, la sediul formaţiunii din Aleea Modrogan.

Județe și orașele câștigate de PNL

Rareș Bogdan a anunțat care sunt localitățile și județele în care liberalii au câștigat.

„La Iaşi PNL rămâne cea mai importantă forţă politică din Capitala Moldovei şi ieşenii îşi reafirmă sprijinul pentru Chirica şi Alexe.

La Oradea şi Bihor am câştigat. La Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu câştigă iar preşedinţia judeţului. La Alba câştigă ambii. Am câştigat nu mai puţin de 8 din 11 oraşe ale judeţului Alba. La Cluj preşedinţia CJ e câştigată de Alin Tişe, de asemenea Emil Boc câştigă cel de-al şaselea mandat la Cluj Napoca. La Arad am câştigat preşedinţia CJ. La Ilfov, Hubert Thuma e câştigător detaşat al alegerilor locale. La Giurgiu scor de peste 60% al PNL, am câştigat atât primăria, cât şi preşedinţia CJ. La Constanţa am câştigat preşedinţia CJ, şi Vergil Chiţac câştigă iar Primăria. La Braşov, Adrian Veştea şi George Scripcaru. La Sibiu, Daniela Câmpean câştigă”, a adăugat Rareș Bogdan.

Citește și: Scandal uriaș în coaliția de guvernare. Marcel Ciolacu cere o ședință de urgență după atacul lui Rareș Bogdan

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

rares bogdan, pnl, alegeri 2024

Rareș Bogdan, anunț despre guvernarea PNL. 

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si