Close sidebar
Close sidebar

PNL va initia o hotarare de revocare a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Conducerea PNL a decis, luni, sa initieze o hotarare de revocare a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pentru încalcari repetate ale Regulamentului Camerei, a anuntat liderul liberalilor Ludovic Orban.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De asemenea, PNL va depune motiuni simple împotriva ministrului Transporturilor, Lucian sova, a ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, si a ministrului Educatiei, Valentin Popa, a anuntat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul Biroului Executiv.

"Am luat decizia de a continua asaltul asupra Guvernului cu motiuni îndreptate împotriva ministrilor care sunt complet neperformanti, incapabili si care produc un adevarat dezastru în domeniile lor de activitate", a afirmat Orban.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prin urmare, PNL va depune la Senat o motiune simpla împotriva ministrului Transporturilor, Lucian sova, caruia îi imputa incapacitatea de a absorbi fonduri europene, blocarea proiectelor si faptul ca nu a demarat niciun proiect nou din cadrul Master Planului.

O alta motiune îl vizeaza pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, caruia i se reproseaza politica bugetara dezastruoasa care a dus la scaderea puterii de cumparare a romanilor, precum si "jefuirea" bugetelor locale.

Liberalii vor depune o motiune simpla si împotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI