In urma furtunii de duminica dupa-amiaza, poarta de intrare in municipiul Timisoara, dinspre Lugoj, a fost luata de vantul puternic, care a batut cu peste 90 de kilometri pe ora si a cazut peste o masina in care se afla un tanar de 24 de ani. El a decedat pe loc in urma incidentului.

Poarta de la intrarea in oras a fost amenajata de Primaria Timisoara in vara anului 2015.

Muncitorii firmei Stareto, careia i-a fost incredintata lucrarea, au demolat structura veche a portii, au facut interventii pe consolele verticale, dar si pe grinda metalica orizontala. Lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mica parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare, potrivit datelor transmise News.ro, luni, de catre Primaria Timisoara.
 

Citeste si: Asa arata mana unui medic, dupa 12 ore de interventii chirurgicale! Fotografia a devenit virala

Tanarul care a murit lovit de poarta se numeste Vlad Baici si avea 24 de ani. Era student la Medicina Dentara in anul sase. A copilarit in satul Cerceteaz, care apartine de comuna Giarmata. Mama baiatului este angajata la Spitalul Judetean din Timisoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Intrebat, duminica seara, la Digi24 despre efectele furtunii din Timisoara, premierul Mihai Tudose a raspuns: "intrebati-l pe domnul Robu de ce a picat semnul acela inaugurat de el de curand si a facut o victima. Semnul acela nou-nout, cu Bine ati venit la Timisoara, a fost inaugurat cu surle si trambite”, a raspuns premierul.

Primarul Nicolae Robu nu a putut fi contactat pentru a comenta situatia.

Foto: Pressalert.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si