Are balustrade vopsite, indicatoare, ba chiar si sistem de iluminat... Cel mai nou pod din Bistrita-Nasaud ar fi de revista, daca la capatul lui n-ai fi nevoit sa faci cale intoarsa!

- Aici e problema... E prea abrupta panta!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Podul care trece peste raul Bistrita se termina in aer, la o aruncatura de bat de locuintele oamenilor. Ca sa ajunga acasa, cei care stau pe aceasta strada, sunt nevoiti sa faca un ocol de cativa kilometri.

Asemenea puntei de beton, proiectul a ramas in coada de peste! Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans: pentru ineptia de peste rau, primaria a cheltuit aproximativ 3 milioane de lei! Banii nu s-au dus pe apa sambetei, ne linistesc cei din primarie. O solutie salvatoare exista!

Mihai Rusti -purator cuv primaria Bistrita- legatura pe care noi am incercat sa o facem pe malul stang este inca in etapa realizarii etapei tehnice, urmand sa realizam strada care se numeste strada Faleza.


 
Inaltarea drumului se va face, bineinteles, tot din bani publici. Pana atunci, localnicii asteapta si fac haz de necaz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si