Close sidebar
Close sidebar

Podul care nu duce nicaieri. Se termina in aer si a costat 3 milioane de lei

A fost numit de localnicii din zona "podul care nu duce nicaieri". Unii dintre ei il considera un loc perfect pentru promenada, altii insa nu ii gasesc utilitatea. Cum arata podul care a impartit lumea in doua tabere!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Are balustrade vopsite, indicatoare, ba chiar si sistem de iluminat... Cel mai nou pod din Bistrita-Nasaud ar fi de revista, daca la capatul lui n-ai fi nevoit sa faci cale intoarsa!

- Aici e problema... E prea abrupta panta!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Podul care trece peste raul Bistrita se termina in aer, la o aruncatura de bat de locuintele oamenilor. Ca sa ajunga acasa, cei care stau pe aceasta strada, sunt nevoiti sa faca un ocol de cativa kilometri.

Asemenea puntei de beton, proiectul a ramas in coada de peste! Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans: pentru ineptia de peste rau, primaria a cheltuit aproximativ 3 milioane de lei! Banii nu s-au dus pe apa sambetei, ne linistesc cei din primarie. O solutie salvatoare exista!

Mihai Rusti -purator cuv primaria Bistrita- legatura pe care noi am incercat sa o facem pe malul stang este inca in etapa realizarii etapei tehnice, urmand sa realizam strada care se numeste strada Faleza.


 
Inaltarea drumului se va face, bineinteles, tot din bani publici. Pana atunci, localnicii asteapta si fac haz de necaz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI