Poleiul a făcut mari probleme şi în restul ţării. Accidentele s-au ţinut lanţ, iar cel mai grav a fost în Dâmboviţa. Un şofer de TIR a derapat pe un pod şi a plonjat cu maşînă de mare tonaj direct în rău.

 

TIR ul s-a prăbuşit de pe pod , de la 10 metri înălţime, în răul Ialomiţa.

Şoferul a derapat pe polei, a pierdut controlul volanului şi a rupt parapetele. Impactul a fost zdrobitor, dar bărbatul care conducea a scăpat cu viaţă, în mod neaşteptat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Greşeal a fost a şoferului de tir, care n-avea voie cu o maşînă de mare tonaj pe pod. Poliţiştii de la Rutieră l-au dus la secţie pentru declaraţii.

Însă nenorocirea poate nu s-ar fi produs dacă podul  din comună  ar fi fost curăţat de autorităţile locale. Abia după accident, drumarii au început să arunce cu nisip pe şosea.

Şi pe autostrada Bucureşti- Piteşti a început să ningă în această după amiază, iar vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri.

S-a circulat cu viteză redusă din cauza poleiului. În zona sensurilor giratorii şi în apropierea podurilor s-au format coloane de maşini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si