”În jurul orei 11.30, pe o stradă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri într-o agenţie bancară din Sectorul 2”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost dus astăzi la audieri 

Sursa citată a precizat că barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Investigaţii Criminale.

Citeste si: VIDEO- Tupeu fantastic de hoț lângă sediul Poliției Române

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Jaf la o bancă din București – Un bărbat a reuşit să fugă cu 10.000 de lei

Din bancă a fost furată suma de 10.000 de lei

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere pe un bilețel pe care a scris următorul mesaj: ”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”.

Bărbatul a reușit să fugă înainte de a fi acţionat butonul de panică. Camerele de supraveghere au surprins filmul evenimentelor. Pe imagini se vede clar cum hoțul îi înmânează angajatei biletul de amenințare, iar apoi aceasta scoate banii din casă și îi împinge spre el.

Astfel, alarma a fost dată relativ repede, în jurul orei 10.00. Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au aflat prea multe de la cei aflați în zonă, însă oamenii nu prea au înțeles că au fost martorii unui jaf bancar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si