Investigația continuă în cazul lui Claudiu Carol Kondor, curierul român care lucra în Leeds. Bărbatul a fost ucis marți seara, după ce a surprins un individ care încerca să îi fure duba, în timp ce făcea o livrare.

Românul în vârstă de 42 de ani a încercat să oprească jaful și s-a agățat de portiera mașinii. Vehiculul a mers astfel pentru o distanță de 800 de metri și a lovit două mașini parcate.

Bărbatul a fost găsit grav rănit pe șosea, în jurul orei 19:00. Un echipaj de prim-ajutor a venit la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru Claudiu.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Un bărbat a murit și mai multe persoane au fost evacuate

roman mort, barbat ucis leeds, suspecti crima

Poliția britanică are doi suspecți în acest caz

După tragedia de marți seară, când românul a pierit, oamenii legii au descoperit suspecții în cazul uciderii curierului. Un bărbat de 32 de ani a fost arestat miercuri seara, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost dat în urmărire.

Este vorba despre Eddie Hampshire, din Belle Isle, Leeds, căutat sub suspiciunea de crimă în legătură cu moartea lui Claudiu-Carol Kondor.

„Investigația privind uciderea domnului Kondor progresează, iar acum facem apel la informații din partea publicului pentru a ajuta la identificarea lui Eddie Hampshire ca suspect pentru uciderea sa”, a declarat inspectorul șef detectiv James Entwistle.

Citește și: Apar noi detalii în cazul tragediei din Pantelimon! Șoferul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm ar fi consumat mai multe substanțe

roman mort, barbat ucis leeds, suspecti crima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si