Trei cetateni libieni si un algerian care incercau sa intre in tara prin gara de la Curtici au fost prinsi de catre politistii de frontiera. Cei patru erau ascunsi intr-un tren international de marfa care transporta autoturisme. Destinatia marfarului era Franta!

"La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de iesire din tara, intr-un tren de marfa care transporta autoturisme pe relatia Romania – Franta, au fost descoperiti patru barbati, ascunsi sub masinile transportate.

Cei in cauza au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari, unde s-a stabilit ca sunt trei cetateni libieni si un algerian, cu varste cuprinse intre 23 si 47 de ani, toti fiind solicitanti de azil in Romania. Cu privire la cele constatate, acestia au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei si nu detineau vize care sa le permita acest lucru", au declarat reprezentantii Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si