Pe 16 septembrie, ofiterii, in cautarea unui barbat care a fugit dupa un accident de circulatie, au mers la domiciliul suspectului. Acolo l-au gasit pe fiul acestuia, surdo-mut, au povestiti martori care afirma ca au incercat sa ii avertizeze pe politisti, strigandu-le “ Nu va poate auzi!”.

Citeste si: L-a stropit cu alcool si i-a dat foc pentru ca nu a fost lasat sa isi violeze sora. Un roman de 22 de ani socheaza Italia

Agentii nu au tinut, insa, cont de avertisment si, simtindu-se amenintati, l-au atacat pe barbat. Un politist a tras in el cu un taser, in timp ce un altul a facut uz de arma si l-a ucis pe loc.
Atunci cand a fost ucis, Magdiel Sanchez avea in mana o tija metalica, de 60 de centimetri lungime, cu o bucla din piele la una dintre extremitati.
Politia a subliniat ca ofiterii au crezut ca a fost vorba de o arma, insa nu a putut explica de ce cei doi agenti au tras cu arme diferite.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Comunitatea persoanelor cu deficiente de auz din Oklahoma City si Asociatia pentru Apararea Drepturilor Civile, ACLU, au criticat dur actiunile oamenilor legii.
“Magdiel Sanchez a fost ucis in propria sa casa, fara sa fi comis nici cea mai mica infractiune”, a declarat un reprezentant al ACLU. “ Simplul fapt ca nu a putut raspunde instructiunilor nu este un motiv acceptabil pentru a face uz de o forta letala”, a adaugat el.

“Nu stiu de ce a degenerat atat de rapid situatia”, a spus, la randul sau, un reprezentant al comunitatii persoanelor cu deficiente de auzi din oras. El a cerut ca politistii sa fie mai bine pregatiti.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si