Un bărbat din Ploiești a spart geamurile UPU, fiind extrem de nervos că nu primește informații despre fratele său bolnav de COVID-19. Poliția a intervenit, iar bărbatul a fost sancționat contravențional și este cercetat penal.

Bărbatul a devenit agresiv

F ratele său era internat la Secția ATI COVID, iar bărbatul a avut o ieșire nervoasă în momentul în care asistentele i-au cerut să aștepte.

Incidentul a avut loc marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Înarmați cu săbii și bâte, patru agresori au băgat spaima într-o familie din Ciorogârla

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

”În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă.

Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova.

Bărbatul a fost amendat contravenţional, cu 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Citeste si: Furt ca în filme: Italienii care au câștigat titlul mondial la urmărire pe pistă, au rămas fără biciclete a doua zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si