In lunile mai si iunie, mai multe plangeri pentru agresiune sexuala au fost depuse la politia din Iasi. Politistii au inceput cercetarile si au arestat un barbat in varsta de 23 de ani, suspectul principal in trei cazuri de agresiune sexuala asupra unor tinere si a unei minore.

“Un tanar de 23 de ani este banuit de

comiterea unor infractiuni de agresiune sexuala asupra a doua tinere, una dintre ele fiind minora, cealalta avand 20 de ani. El a fost retinut si prezentat in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Ioana Bustiuc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Suspectul ar fi agresat sexual si o fetita in varsta de 8 ani, iar faptele oribile s-ar fi petrecut in scarile blocurilor din cartierul Dacia.


Urmeaza ca politia sa demareaze o ancheta, in urma careia sa se stabileasca daca asuspectul este vinovat pentru agresiunile sexuale si care sunt masurile ce se impun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si