UPDATE: Mircea Bravo a făcut primele declarații după accidentul de mașină, pe contul său de Instagram.

În cursul zilei de luni, după prânz, Mircea Bravo a făcut primele declarații cu privire la accidentul de mașină în care a fost implicat. Actorul a transmis că niciuna din cele trei persoane aflate în mașină nu a fost rănită, însă autoturismul a fost grav avariat.

"Astăzi am avut un accident de maşină.

Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic”, a scris Mircea Bravo, precizând că mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative", a scris Mircea Bravo, pe Instagram. 

mircea bravo accident de masina

Un polițist, Mircea Bravon alături de soție / Mircea Bravo fotografiat iarna 

[Sursa foto: Colaj Fotojet]

mircea bravo reactie

Mesajul postat de Mircea Bravo pe contul său de Instagram, la câteva ore de la accidentul rutier 

[Sursa foto: Instagram]

Știrea inițială: 

Polițiștii vin cu primele precizării despre accidentul în care a fost implicat Mircea Bravo! Vloggerul a intrat cu mașina într-un stâlp, luni dimineața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Celebrul vlogger și soția lui au fost implicați într-un accident rutier, luni dimineața. Mircea Bravo se deplasa cu mașina pe un drum din Bihor, în momentul în care ar fi pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp. În autoturism se afla și soția vedetei, aceasta suferind un atac de panică.

Soția actorului a fost transportată la spital pentru mai multe investigații, iar oamenii legii au făcut primele precizări cu privire la accidentul în care a fost implicat Mircea Bravo.

Aceștia susțin că vedeta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un stâlp de electricitate. În continuare, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

mircea bravo si sotia

Mircea Bravo și soția lui, imediat după nuntă

[Sursa foto: Facebook]

Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier

Celebrul vlogger a avut parte de un început de săptămână cu peripeții. La primele ore ale dimineții, în timp ce se deplasa cu mașina pe un drum din județul Bihor, Mircea Bravo ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un stâlp de electricitate.

Citește și: Accident dramatic pe o șosea din Buzău! Un adolescent de 15 ani s-a stins din viață, după ce s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și s-a izbit de un stâlp

În mașină, la momentul accidentului, se mai afla și soția vedetei. Aceasta a suferit un atac de panică și leziuni ușoare, iar ulterior a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Accidentul s-a produs în comuna Roșia, din județul Bihor, iar principala cauză luată în calcul ar fi carosabilul destul de alunecos.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

mircea bravo

Mircea Bravo, fotografiat iarna la marginea orașului

[Sursa foto: Facebook]

Polițiștii, primele declarații după accidentul lui Mircea Bravo

Oamenii legii au venit cu primele precizări, după accidentul rutier în care a fost implicat Mircea Bravo. Aceștia au anunțat că se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Până la acest moment, celebrul vlogger nu a oferit nicio reacție.

Citește și: Doi membrii din Clanul Chira, loviți pe trecerea de pietoni din fata Spitalului Fundeni. Bărbații au șanse mici de supraviețuire

"Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Traficul rutier nu a fost afectat", a transmis Poliția Beiuș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si