În urmă cu scurt timp comisarul șef, Horațiu Pop, a făcut declarații cu privire la măsurile de siguranță în trafic stabilite pentru această perioadă. 

Cum va fi traficul în minivacanța de Paște

”În perioada sărbătorilor Pascale acționăm zilnic în medie cu 1500  de polițiști rutieri, care au în dotare aparate radar,  în scopul prevenirii producerii accidentelor de circulație și pentru fluidizarea traficului rutier. 

În acest moment desfășurăm acțiune pe autostrada A2 București Constanța pentru combaterea  depășirii regimului legal de viteză,  în scopul creării  premiselor desfășurării în condiții de siguranță a traficului rutier.

Citeste si: O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Satu Mare. A spulberat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv o țeavă de gaze

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte normele rutiere și totodată să respecte indicațiile polițiștilor rutieri pentru a ajunge bine la destinație și a sărbători aceste zile de sărbătoare împreună cu cei apropiați. 

Cu ocazia acestor sărbători am suplimentat efectivele de poliție rutieră pentru a crea un confort sporit pentru traficul rutier, pentru a fluidiza și a veni în sprijinul cetățenilor. Avem totodată aproximativ 350  de radare pe fiecare schimb, în fiecare dintre zilele acestea care constituie un weekend prelungit”, a declarat Horațiu Pop.

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei: se circulă în coloană între Breaza și Comarnic

​​Poliţiştii anunţă că vineri traficul este aglomerat pe DN1, sensul de urcare spre Valea Prahovei şi că se circulă în coloană între Breaza şi Comarnic şi la Buşteni, propunând rute alternative.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, la ora 11:30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic.

De asemenea, aglomeraţie este şi pe raza staţiunii Buşteni, pe ambele sensuri de deplasare.

Citeste si: Accident grav în Constanța. Un tânăr s-a stins din viață chiar sub privirile mamei și fratelui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si