Noi detalii în cazul copilașului care a fost ucis de tatăl său, în Alba. După ce și-a dat seama ce faptă oribilă a comis, bărbatul s-a sinucis. 

Se pare că el nu prezenta un pericol real pentru nimeni, înainte de această oroare.

Citește și: Copilă ținută în beci de tatăl scandalagiu

Poliția Română, despre cazul din Alba

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt IGPR a oferit o reacție oficială a Poliției Române, cu privire la cazul care a îngrozit o țară întreagă.

„Acum, post eveniment, având tot tabloul conturat, cu siguranță altele sunt concluziile care pot fi trase însă analiza, ar trebui puțin axată și pe datele existente la acel moment al sesizării, datele transmise de către familie și datele culese de polițiștii care au intervenit la fața locului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV: Copil de un an, ucis de tată din cauza geloziei/ Criminolog: ”Când a realizat că pentru el urmează o detenție pe viață, s-a sinucis”

Din datele transmise de colegii de la IPJ Alba, cazul a fost coordonat de un ofițer cu funcție din cadrul Poliției Alba Iulia”, a precizat purtătorul de cuvânt IGPR.

Acesta a mai menționat că pe viitor concluziile cu privire la acest caz vor continua să curgă.

„Datele de la acel moment, potrivit IPJ Alba, nu au relevat o stare de pericol iminent la acel moment, iar în toate mesajele transmise de către bărbat, mamei bebelușului nu transmitea vreo amenințare.

Citește și: Mesajul de adio al tatălui ucigaș din Alba. "Doreau să se răzbune pe mine"

După fiecare intervenție, polițiștii analizează modul de intervenție, ce s-a făcut bine, ce se putea face mai bine. Cu siguranță vor fi și niște concluzii ulterioare. Dacă ne referim fix la acel moment, înainte de intervenție, conform legii 192, polițiștii pot interveni în forță. În ceea ce privește acest caz nu existau indicii unde se afla acest bărbat", a declarat Georgian Drăgan pentru antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si