O femeie a apelat numărul unic de urgență 112, în cursul serii de duminică, pentru a anunța că este sechestrată și amenințată cu moartea.

Iată ce au descoperit autoritățile, odată ajunse la fața locului!

Citește și: FOTO- Două persoane din Vâlcea au fost arestate pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Apel la 112 pentru sechestru și amenințare cu moartea

Polițiștii au fost sesizați telefonic duminică seara de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, urmând ca mai apoi telefonul mobil de pe care a fost făcut apelul să se închidă, informează IPJ Mehedinți.

La fața locului indicat de „victimă” s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că telefonul de pe care s-a făcut apelul apare localizat pe o stradă din oraș, iar din datele obținute a fost identificat un imobil unde s-ar fi putut afla persoana în cauză.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Durere fără margini! O tânără româncă a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat. Mama femeii este îngenuncheată de durere: „Vreau să o văd pe fata mea!”

Oamenii legii au pătruns în imobilul respectiv, unde au identificat 6 persoane, printre care o femeie de 34 de ani, din Telești, județul Gorj.

Ce a urmat i-a lăsat pe polițiști muți de uimire

Femeia le-a spus autorităților că apelul la 112 a fost unul nejustificat, în urma unei provocări primite în timpul unui joc. Telefonul era al altei persoane. Tânăra a sesizat faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, lucruri care în realitate nu s-au întâmplat niciodată.

Citește și: Israelul e în continuare asaltat de proteste. Se cere grevă națională, iar aeroportul și principalele porturi au fost blocate

Femeia a fost amendată cu 4.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Polițiștii, apel de conștientizare către cetățeni

Polițiștii fac apel la cetățeni să conștientizeze că orice apel non-urgent înseamnă secunde prețioase care se pierd în defavoarea unor urgențe reale.

„De asemenea, vă aducem la cunoștință că alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează cu amendă de la 2000 lei la 4000 lei sau prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activități în folosul comunității.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Șofer- urmărit de polițiști cu focuri de armă

Săvârșirea din nou a contravenției în interval de 1 an de la aplicarea sancțiunii se sancționează cu amendă de la 4000 de lei la 8000 de lei sau cu prestarea de la 400 de ore la 800 de ore de activități în folosul comunității”

, susțin polițiștii, citați de Mediafax. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si