Congresmanul republican Luke Letlow, ales să reprezinte statul Louisiana, a decedat marți seara din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Avea doar 41 de ani, anunță New York Post.

Un prieten de familie a confirmat pentru presa locală că Luke Letlow a murit în unitatea de terapie intensivă de la spitalul Ochsner LSU Health din Shreveport, unde fusese internat cu COVID-19 încă din 23 decembrie.

Citeste si: Bilanţ COVID-19: Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore?

Congresmen republican, ucis de COVID-19

„Familia apreciază numeroasele rugăciuni și sprijinul venit zilele trecute, dar cere respectarea intimității în aceste momente dificile și neașteptate”, a spus purtătorul de cuvânt al congresmenului american într-un comunicat.

Congresmenul american Luke Letlow, împreună cu Donald Trump

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Noul ales în Camera Reprezentanților a anunțat pe 18 decembrie că a avut rezultate pozitive la testul de COVID-19 și că s-a izolat la domiciliu. Ulterior, politicianul american a fost internat la spital și în cele din urmă a fost transferat la secția ATI a spitalului din Shreveport.

Luke Letlow avea doi copii și câștigase locul 5 în districtul Pelican State în cursa eliminatorie din 5 decembrie.

El urma să intre în noua funcție duminică, 3 ianuarie 2021.

Congresmenul american avea doi copii mici

Guvernatorul Louisianei, John Bel Edwards, a prezentat condoleanțele familiei lui Letlow și a spus că a ordonat să fie arborate steaguri în bernă în ziua înmormântării congresmanului ales. „COVID-19 l-a luat pe congresmenul ales Letlow, mult prea curând. Sunt devastat pentru familia sa iubitoare”, a transmis Edwards într-un comunicat.

Într-o postare pe Facebook, soția lui Letlow, Julia mulțumise duminică publicului pentru „rugăciunile continue”, în timp ce soțul ei continua să lupte împotriva bolii.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul tată și politician.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si