Close sidebar
Close sidebar

Politician răpus de COVID la 41 de ani. Ieșise victorios în recentele alegeri

Un politician în plină ascensiune a fost răpus de coronavirus la doar 41 de ani. Vestea este cu atât mai șocantă cu cât politicianul ieșise victorios în alegerile din noiembrie-decembrie.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Congresmanul republican Luke Letlow, ales să reprezinte statul Louisiana, a decedat marți seara din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Avea doar 41 de ani, anunță New York Post.

Un prieten de familie a confirmat pentru presa locală că Luke Letlow a murit în unitatea de terapie intensivă de la spitalul Ochsner LSU Health din Shreveport, unde fusese internat cu COVID-19 încă din 23 decembrie.

Citeste si: Bilanţ COVID-19: Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore?

Congresmen republican, ucis de COVID-19

„Familia apreciază numeroasele rugăciuni și sprijinul venit zilele trecute, dar cere respectarea intimității în aceste momente dificile și neașteptate”, a spus purtătorul de cuvânt al congresmenului american într-un comunicat.

Congresmenul american Luke Letlow, împreună cu Donald Trump

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Noul ales în Camera Reprezentanților a anunțat pe 18 decembrie că a avut rezultate pozitive la testul de COVID-19 și că s-a izolat la domiciliu. Ulterior, politicianul american a fost internat la spital și în cele din urmă a fost transferat la secția ATI a spitalului din Shreveport.

Luke Letlow avea doi copii și câștigase locul 5 în districtul Pelican State în cursa eliminatorie din 5 decembrie.

El urma să intre în noua funcție duminică, 3 ianuarie 2021.

Congresmenul american avea doi copii mici

Guvernatorul Louisianei, John Bel Edwards, a prezentat condoleanțele familiei lui Letlow și a spus că a ordonat să fie arborate steaguri în bernă în ziua înmormântării congresmanului ales. „COVID-19 l-a luat pe congresmenul ales Letlow, mult prea curând. Sunt devastat pentru familia sa iubitoare”, a transmis Edwards într-un comunicat.

Într-o postare pe Facebook, soția lui Letlow, Julia mulțumise duminică publicului pentru „rugăciunile continue”, în timp ce soțul ei continua să lupte împotriva bolii. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul tată și politician.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI