Politicianul roman capturat acum cateva zile de autoritatile americane dupa ce furase carduri si obiecte electronice in valoare de 10.000 dolari intr-o singura zi, avea datorii mari la bancile din Romania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

De la inceputul anului si pana acum, Piha fusese executat silit de trei ori, vaolarea totala a datoriilor neacoperite fiind de aproape 80.000 lei. Barbatul facuse mai multe imprumuturi la banca, in nume personal, pe care n-a mai apucat sa le achite. Este posibil ca situatia financiara precara in care se afla sa-l fi determinat sa se apuce de furat din vestiare, in Statele Unite.

George Piha a candidat de doua ori pentru Primaria Orasului Pantelimon, in 2012 si 2016. Ultima oara, el si-a incercat norocul din partea Partidului Miscarea Populara, candidatura lui fiind anuntata chiar de Traian Basescu. El s-a prezentat alegatorilor ca un potent om de afaceri care locuieste in Statele Unite si care s-a intors in tara pentru a aplica sistemul de administrare locala pe care l-a vazut la americani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si