Unii au invatat ca da bine la public sa stai mai mult pe meleagurile mioritice. Asa ca ne arata "Romania Frumoasa", dupa cum scrie social democrata Aida Caruceru intr-o postare pe pagina de socializare.

Daca, in prima sesiune parlamentara, nu prea a fost indrazneata...in vacanta, tanara speranta a PSD nu ezita sa ne arate o poza cu ea in costum de baie.

Copiii atrag intotdeauna! Iar parlamentarii nu ezita sa ne prezinte ce au mai de pret pe lume, mai ales cand pleaca in vacanta. Social democratul Serban Nicolae ni-l arata pe urmasul sau, ingropat in nisip!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Un alt ales ni-l arata pe baietelul sau in parc, in timp ce se racoreste...in pielea goala, sub privirile curioase ale altor cetateni.
Mandru de fetita sa, deputatul robert turcescu ne prezinta o alta versiune a sa: aceea de tatic jucaus.

Este Ovidiu Raetchi! Ne tine la curent cu turul pe care il face in vacanta. Azi e la Budapesta, maine in Croatia si peste cateva zile ne anunta, romantic, de la Venetia, ca va deveni din nou tatic!

"Pe ala mic din burta l-a purtat doamna Raetchi vreo doua saptamani prin misiuni in Siria. Trebuia sa-i aratam cumva si jumatatea plina a paharului si sa-i restabilim increderea in umanitate."

Alti parlamentari mai fac si vacante electorale. Profita de vara sa isi viziteze alegatorii din colegiu. Ca vorba aceea numai maine nu-i poimaine si iar vin alegerile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si