Close sidebar
Close sidebar

Politist, amenintat cu bataie de un bodyguard aflat in timpul liber. Motivul e halucinant

Tupeul si nesimtirea te pot costa libertatea. Un fost bodyguard din Suceava a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a amenintat cu bataia un politist aflat in timpul liber. Scandalul a pornit chiar pe holurile unui mall din oras, de la o amenda pe care bodyguardul a primit-o in urma cu trei ani.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Au fost la un pas sa se incaiere pe holurile unui mall din Suceava. Un fost bodyguard s-a gandit ca ar fi bine sa se razbune pe politistul care l-a amendat in urma cu trei ani si a inceput sa-l provoace la bataie.

Desi in jur erau zeci de trecatori, pe cei doi nu prea i-a interesat. Au urlat si s-au amenintat ca la usa cortului.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

SCANDAL DE FATA CU UN MINOR

La un moment dat, fostul bodyguard isi baga si copilul minor in scandal.

Cu nervii intinsi la maximum, cei doi ajung la capatul coridorului, iar politistul cedeaza.

Intr-un final, sotia politistului reuseste sa-i desparta pe cei doi. Imaginile, care au facut furori pe internet, au ajuns si la ochii procurorilor, care au decis retinerea fostului bodyguard pentru ultraj.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI