Close sidebar
Close sidebar

Politist brailean, lovit cu piatra in cap de un tanar agresiv! Uniforma omului legii a fost rupta!

Un politist din Braila a fost lovit cu o piatra in cap, a fost zgariat pe corp, iar uniforma i-a fost rupta in timpul unei interventii la care actiona alaturi de doi colegi. Echipa de politisti fusese solicitata la Chiscani, unde un tanar distrusese geamurile masinii unui barbat, pe fondul unui conflict spontan, acelasi tanar fiind cel care l-a agresat pe politist.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit IPJ Vrancea, un barbat, in varsta de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat interventia organelor de politie pe raza localitatii Chiscani, sesizand faptul ca un tanar de 23 de ani, din localitate i-a distrus geamurile autoturismului personal. Totul s-a declansat, se pare, in timpul unui conflict spontan.

La fata locului s-a deplasat o patrula formata din trei politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila, iar in urma anchetei acestia au constatat ca fapta de distrugere se confirma.

La scurt timp, politistii l-au identificat pe tanarul de 23 de ani, care, la vederea politistilor, a inceput sa-i ameninte pe acestia cu moartea si acte de violenta, incercand totodata sa-l loveasca cu un obiect ascutit pe unul dintre politisti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ceilalti doi politisti au procedat la imobilizarea si incatusarea acestuia, iar in timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatra in zona capului pe unul dintre cei doi politisti, i-a rupt camasa si l-a zgariat pe corp.

In cele din urma, agresorul a fost incatusat.

El a fost internat ulterior la Spitalul de Psihiatrie, unde primeste tratament de specialitate.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Politistul agresat nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI