Situație revoltătoare în Cluj Napoca, acolo unde un om al legii a ajuns că fie cercetat de colegii săi pentru mai multe infracțiuni.

Este vorba despre un polițist care a fost oprit în trafic, în mod aleatoriu, pentru un control de rutină, care i-a fost „fatal”.

Citește și: VIDEO 12 polițiști din Capitală, cercetați de DIICOT pentru luare de mită

Polițist

Polițist reținut

[Sursa foto: Captura video Antena 1 Observator]

Cercetat pentru viol, prins călcând pe bec în trafic

Spunem asta pentru că acum, pe numele agentului de poliție se află mai multe infracțiuni. Trecutul tumultuos pe care-l are plus regulile pe care le-a încălcat acum l-au dus pe omul legii în vârstă de 38 de ani direct în instanță.

Concret, polițistul circula sâmbăta trecută pe strada Eroilor din Florești, la orele amiezii, când a fost oprit de un echipaj de poliție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Așa s-a descoperit, în urma verificărilor de rutină, că omul legii se urcase la volan fiind sub influența substanțelor interzise.

Inițial, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă nu același a fost și la testarea pentru substanțe interzise. În cazul acesta, polițistul a ieșit pozitiv la o substanță.

Și nu doar asta a fost problema. Cei care l-au oprit la verificări au constatat și faptul că polițistul ce le este coleg conducea un autoturism cu numere roșii expirate.

Citește și: VIDEO Florentina, polițista locală din Sectorul 1, a sărit pe geam ca să scape de DNA. Stenogramele dosarului

poliția

Poliția

[Sursa foto: Freepik]

Așadar, în urma controlului, omul legii a rămas fără permis auto și a fost dus la IML pentru a i se preleva probe de sânge, rezultatele acestora confirmând sau nu dacă acesta consume substanțe interzise înainte de a se urca la volanul mașinii.

Și asta nu este tot! Căci dacă prezentul lui este controversat, nici trecut nu arată diferit. În luna martie a anului trecut, polițistul a ajuns în instanță fiind cercetat într-un dosar în care este acuzat de viol.

Acum omul legii așteaptă decizia Tribunalului, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să își piardă locul de muncă din cadrul M.A.I.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si