Scenele uluitoare s-au petrecut, miercuri seara, în fața unui bloc din Tg-Jiu, unde mai mulți tineri consumau băuturi alcoolice.

Tinerii consumau alcool și făceau gălăgie

Oamenii legii încercau să oprească un scandal provocat de mai mulţi tineri.

Scandalul ar fi pornit după ce oamenii din zonă s-au plâns că trei tineri consumau alcool și făceau gălagie chiar dacă se aflau în apropiere de sediul Poliţiei Locale.

Citeste si: Sâmbăta Morţilor 2022: Ce se dă de pomană de Moşii de Rusalii?

Polițiștii locali ajunși în zonă le-au atras atenția acestora că riscă să fie amendați, dacă nu pleacă din acel loc. Tinerii au părut că înțeleg că încalcă legea și au dat impresia că se conformează, numai că, după plecarea polițiștilor, au revenit în fața blocului și au continuat să consume alcool. 

Imobilizare demnă de cascadorii râsului

Când s-au întors să verifice dacă persoanele au părăsit acel loc, cei doi polițiști au fost întâmpinați cu înjurături și amenințări.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O mașină de gunoi a căzut într-o râpă, în Caraş-Severin. Un om a murit, strivit sub utilaj

Polițiștii locali au încercat să extragă din acel grup și să-l imobilizeze pe tânărul care-i înjurase, numai că, în momentul în care unul dintre agenții Poliției Locale a reușit să-l cuprindă cu brațele pe acesta a căzut peste el, împreună cu o femeie, din spusele martorilor, bunica acelui tânăr, care venise să-și apere nepotul, scrie gorjonline.ro

Citeste si: Politician și om de fotbal din Sibiu, mort într-un accident înfiorător pe Valea Oltului

După aproximativ 2 minute, timp în care polițistul a rămas trântit împreună cu acel tânăr, celălalt polițist a îngenunchiat lângă acesta și l-a imobilizat.

Au fost date amenzi de 7.300 de lei și cei doi polițiști au depus plângere împotriva acelui tânăr pentru ultraj. De asemenea, se pare că unul dintre tinerii implicați în scandal era recidivist.

Citeste si: Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022: Perioadă de foc pentru aceste zodii!

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si