Polițiștii din județul Neamț investighează circumstanțele în care un agent de Poliție, în vârstă de 39 de ani, și-a pus capăt zilelor în casa în care locuia.

Bărbatul era considerat apt din punct de vedere psihologic și activ în cadrul Biroului Rutier, tranmsite presa locală.

Citește și: Un polițist a fost împușcat mortal în timpul unei intervenții. Colegul său se luptă pentru viața lui, pe patul de spital

Agentul de la Poliția Rutieră, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi sinucis

Agentul de la Poliția Rutieră, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi sinucis

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

Polițist împușcat. Cum s-a produs tragedia din Roman

Comunitatea din Roman și, în special, cea polițienească, este în stare de șoc după ce un polițist de 39 de ani, membru al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost găsit decedat în propria locuință în această după-amiază, 18 martie, în jurul orei 15.00.

Conform Stiri Neamt, bărbatul s-ar fi împușcat în cap. Soția îndurerată a fost cea care a alertat autoritățile despre tragedie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poliţistul era în timpul serviciului şi a venit acasă, unde s-a împuşcat cu pistolul. Sesizarea la 112 a fost făcută de soţia victimei.

Bărbatul era considerat apt din punct de vedere psihologic și activ în cadrul Biroului Rutier, tranmsite presa locală.

Polițistul era considerat apt din punct de vedere psihologic și activ în cadrul Biroului Rutier, tranmsite presa locală.

[Sursa foto: PixaBay]

Polițistul era testat psihologic

Victima era considerată aptă din punct de vedere psihologic, conform ultimelor evaluări, și fusese încadrată în Inspectoratul de Poliție Județean Neamț din data de 16 ianuarie 2017, provenind din sursă externă.

"Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului.

Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16 ianuarie 2017", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Citește și: VIDEO- Cum și-a sărbătorit aniversarea Regina Întunericului? Gabriela Lucuțar a ales un mod atipic de a petrece

Anchetatorii desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului, pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele care au dus la producerea evenimentului.

În prezent, eforturile polițiștilor și ale echipei de investigație se concentrează pe cercetările desfășurate la fața locului, în încercarea de a stabili cauzele exacte și circumstanțele care au condus la acest eveniment nefericit.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si