Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Polițist din Brașov, prins în timp ce transporta o cantitate imensă de substanțe psihoactive

„În primul rând, vreau să spun că sunt informații pe surse pe care le-am aflat până acum. Până la această oră nimeni nu a făcut publice informații în legătură cu acest dosar, însă, noi am aflat că ieri procurorii DIICOT ar fi făcut percheziții la aproximativ 30 de locații din Brașov.

Erau căutați 8 suspecți într-un dosar de trafic de droguri și printre acești suspecți se numără și un polițist, care lucrează la Secția 5 de Poliție din Brașov. Colegii săi au aflat că el ar fi consumator și distribuitor de droguri, iar vreme de 6 luni l-ar fi urmărit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ieri, procurorii DIICOT au făcut percheziții la el acasă, dar și la biroul său. În același timp, ceilalți 7 suspecți din acest dosar, dar și polițistul au fost duși la audieri. Am aflat că audierile au durat până undeva la ora 01:00, iar astăzi procurorii vor decide dacă îi vor duce pe suspecți în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Singura reacție oficială pe care am primit-o până acum a fost din partea IPJ Brașov care a anunțat, într-adevăr, că un agent este implicat într-un dosar de corupție și a anunțat că acesta

a fost demis din funcția de polițist, însă, nu știm dacă acest lucru s-a întâmplat înainte de aflarea acestor informații sau dacă s-a întâmplat chiar ieri, după după această reținere.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si