Potrivit poliţiştilor, sâmbătă după-amiaza oamenii legii au primit o informaţie potrivit căreia un bărbat care are permisul de conducere suspendat se află la volanul unei maşini, pe DN 6.

Un echipaj de poliţie aflat pe traseu l-a oprit pe şofer şi i-a cerut actele la control, constatând că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Citeste si: Trafic îngreunat pe DN 1 Braşov- Ploieşti, între Predeal şi Buşteni, din cauza aglomeraţiei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Dan Barna şi Dacian Cioloş, mesaj comun: Pe alocuri discuţiile sunt mai aprige. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR şi PLUS vor merge mai departe împreună

Citeste si: Doi bărbaţi s-au electrocutat după ce s-au urcat pe arcada metalică a podului CFR Herăstrău

Pentru că a devenit recalcitrant, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au urcat în maşina de Poliţie pentru a-l transporta la Secţie, la audieri.

La un moment dat, bărbatul a ridicat un picior şi l-a lovit pe poliţistul care conducea autospeciala de Poliţie, iar acesta a frânat, evitând un accident.

Poliţistul lovit se află în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, este cercetat acum de procurori pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat, dar şi pentru ultraj. El a fost reţinut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si