Close sidebar
Close sidebar

Gestul inedit al unui polițist. A ieșit desculț și în pijama pentru a salva o femeie

Un polițist și-a făcut meseria chiar și în timpul liber. Bărbatul din Târgu-Jiu a devenit erou în această dimineață. El a ieșit desculț și în pijama pentru a salva o femeie.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițistul din Târgu-Jiu se afla în concediu, însă a auzit țipetele disperatele ale unei femei și a ieșit să ajute. Omul a ieșit desculț și în pijama și a început să-l alerge pe hoțul care i-a furat geanta femeii.

Gestul inedit al unui polițist. A ieșit desculț și în pijama pentru a salva o femeie

Bogdan Chirițoiu a devenit erou la el în oraș. „Imediat am sărit din pat și m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reușit să o smulgă. Am ieșit repede din casă…ce haine…ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama.

😂

L-am prins destul de repede, iar replica lui când l-am ajuns din urmă a fost monumentală!
Tâlharul: Sun la poliție!
Bogdan: Pai….sunt polițist! 😎
Tâlharul: De ce?", a scris el într-o postare pe Facebook!

Făptașul, în vârstă de 47 de ani, a exercitat acte de violență asupra femeii, iar ulterior i-a smuls poșeta cu bani și obiecte personale.

Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar portofelul i-a fost restituit.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Citeste si: Horoscop 23 iunie 2020. Zodia care are parte de o mare surpriză

Citeste si: Jaf la o sală de jocuri din centrul Constanţei

Polițistul-erou are 32 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”. În anul 2016 a fost transferat la IPJ Gorj ca ajutor de șef de post în cadrul Secției de Poliție Ciuperceni.

Citeste si: Actrița Adriana Trandafir, infectată cu Covid-19: „Nu e nicio glumă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI