Un poliţist din Gorj, fotografiat într-un magazin fără mască de protecţie, a fost amendat cu 500 de lei şi este cercetat disciplinar.

Potrivit gorjonline.ro, un poliţist a fost amendat cu 500 de lei, după ce a fost fotografiat fără mască de protecţie într-un magazin din localitatea Albeşti.

Un polițist a fost amendat pentru că nu purta masca chirurgicală în magazin

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări, iar ca urmare a acestora poliţistul a fost sancţionat cu amendă de 500 lei conform prevederilor Legii 55/2020”,

a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Victor Ţuhaşu.

polițist fără mască amendat

Citeste si: Traian Băsescu candidează la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: „Sper ca PMP să nu aibă candidat”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Execuţie mafiotă în lumea interlopă

Citeste si: VIDEO| Masca văzută ca o botniţă

Totodată, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliţie, urmând să fie dispuse măsuri corespunzătoare.

Citeste si: Poliția la datorie. Dosar pentru o bătrână. Ieșise să își ia mâncare

Masca chirurgicală trebuie purtată și acasă?! Anunțul oficial al specialiștilor

Masca chirurgicală trebuie purtată și acasă?! Anunțul oficial al specialiștilor i-a șocat pe români. Oamenii de știință au găsit măsuri extreme pentru a ne porteja de infectarea cu noul coronavirus.

Oamenii de știință au transmis că este necesar să ne acoperim nasul şi gura chiar şi în confortul casei noastre, mai ales dacă ne întoarcem acasă din vacanţe.

Cercetătorii au adăugat că doar așa putem fi siguri că ne protejăm.  „Dacă aţi fost în vacanţă într-o zonă cu multe cazuri, la revenire, trebuie să-i protejaţi pe cei în vârstă şi pe cei cu comorbidităţi, gândindu-vă că sunteţi un potenţial bolnav. De aceea, trebuie să luaţi toate măsurile de precauţie, inclusiv purtarea măştilor în casă“   a menționat Deborah Birx, coordonator al luptei împotriva COVID-19 la Casa Albă.

Renumitul doctor a spus că a ajuns la acest verdict după ce a observat faptul că persoanele asimptomatice sau pre-asimptomatice au fost responsabile de infectarea unui număr mare de oameni. Astfel, îi sfătuieşte pe cei care locuiesc în aceeaşi casă cu persoane în vârstă sau care au probleme medicale să fie conştienţi de riscurile posibile şi să poarte masca şi acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si