Close sidebar
Close sidebar

Politist impuscat mortal de un student - Incidentul s-a petrecut chiar in sectia de Politie

Un student a impuscat mortal un politist la Texas Tech University, la Lubbock, luni, campusul a fost inchis, iar suspectul a fost arestat, au anuntat autorittile, relateaza Reuters.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politisti de la Texas Tech s-a dus sa verifice starea studentului, iar dupa ce au gasit droguri au l-au luat la postul de politie al universitatii, a precizat intr-un e-mail un purtator de cuvânt al institutiiei de invitamânt, Chris Cook.

Studentul a scos o arma de foc si l-a impuscat pe politist in cap, dupa care a fugit, potrivit lui Cook. Politistul a murit.

O echipa SWAT a fost trimis sa caute suspectul, a declarat telefonic J. Rodgers de la Politia din Lubbock.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a confirmat ca o persoana a fost impuscata la divizia de la universitate a politiei, la Lubbock, o comunitate cu peste 240.000 de locuitori situata la aproximativ 480 de kilometri vest de Dallas.

"Inainte de toate ne gândim la familia politistului ucis la Texas Tech University", a declarat fuvernatorul statului Greg Abbott, citat intr-un comunicat.

Suspectul a fost retinut ulterior, a anuntat Politia din Lubbock pe Twitter, fara sa furnizeze detalii.

Potrivit unor postari pe Twitter este vorba despre Hollis Daniels, retinut in apropierea stadionului Jones.

Imediat dupa atac, universitatea a indemnat pe site persoanele din campus sa se adaposteasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI