Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Agentul a fost dus de urgență la un spital din Pitești

„Incidentul a pornit de la un tânăr nervos, care se afla în centrul orașului Pitești în jurul orei 21:00. La un moment dat, individul a spart de asfalt o sticlă de bere, iar un polițist local care se afla în zonă ia a atras atenția.

Tânărul s-a enervat la culme și orbit de furie s-a năpustit asupra polițistului pe care l-a lovit în zona feței. Agentul a căzut la pământ, s-a lovit cu capul de asfalt și a rămas acolo inconștient.

Polițistul local a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Pitești, acolo unde a intrat direct în sala de operații. Medicii neurochirurgi spun că starea lui este gravă și sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Între timp, tânărul agresor în vârstă de 20 de ani a fost identificat și a fost audiat seara trecută. Procurorii au decis să îl rețină pentru 24 de ore pentru infracțiunea de ultra. Astăzi individul ar putea ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si