Un agent de Poliție de la Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani a fost victima a unui grav accident rutier.

Polițistul se afla în misiune pe un drum din localitatea Flămânzi și a efectuat semnal de oprire pentru un autoturism, în vederea efectuării unui control.

Citește și: Tânără de 21 de ani, agresată fizic de fostul iubit împreună și alți doi bătăuși. Individul primise ordin de restricție cu o zi înainte

A fost lovit de o altă mașină care se angajase în depășire. În urma impactului, polițistul a rămas inconștient pe asfalt.

Polițistul de 24 de ani se afla în misiune

”Se afla în timpul serviciul, a efectuat semnal de oprire unui autoturism care a încetinit iar din spatele acesteia, pe același sens de mers, un alt autovehicul a intrat în depășire și l-a lovit accidental”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițistul purta elemente reflectorizante specifice Poliției Rutiere și în mod normal ar fi trebuit să fie observat de conducătorul auto care l-a lovit, potrivit Botosaneanul.ro.

Agentul de circulație are 24 de ani și este printre polițiștii tineri care s-au alăturat Poliției Botoșani.

Polițistul are un traumatism cerebral sever 

Polițistul a fost transportat în stare gravă la spital pentru investigații medicale de specialitate, de către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță. 

Deoarece a intrat în comă, medicii au luat decizia de a-l transfera pe polițist la spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost stabilizat și intubat mecanic.

"A fost stabilizat, intubat, are un traumatism cerebral sever", spun medicii.

Polițistul are un traumatism cerebral sever 

Polițistul are un traumatism cerebral sever 

[Sursa foto: Arhiva foto]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si