Polițistul a fost prins băut chiar de Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Polițiștul local a fost surprins, în timpul serviciului, cu o alcoolemie de 0,32 mg/l.  

O comisie de disciplină va decide soarta polițistului

" Se va merge pe cea mai aspră măsură", susține acesta. "Comportament nedemn pentru angajatul unei instituții care s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă și a început să capete o imagine mult mai bună.

Este o situație gravă și sper sa fie și ultima", a scris pe Facebook Marcel Romanescu.

Citeste si: Replica șocantă a unui polițist vasluian: ”Când ies din pușcărie, vă împușc”

Un polițist din București a fost găsit drogat chiar înainte de muncă

Polițistul din cadrul Secției 20 din București, a fost prins drograt la muncă. Bărbatul este acum cercetat disciplinar pentru fapta sa. Un alt caz similar a fost înregistrat în luna august în Prahova.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

''În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest. Unul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare. Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.

Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate'', au transmis reprezentanții Poliției.

Citeste si: Trafic restricționat în București: semimaraton cu mii de participanți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si