O nouă zi, o nouă tragedie! Încă un polițist și-a pus capăt zilelor cu o armă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din cadrul Poliției Locale din Suceava.

Bărbatul se afla în concediu medical, dar miercuri, 3 septembrie, a ajuns într-un poligon privat din localitatea Vlădeni, acolo unde a decis să își pună capăt zilelor.

Citește și: VIDEO Motivul ireal pentru care un bărbat din Alba s-a sinucis. A sărit cu mașina într-o prăpastie de pe Transalpina

sinucidere

Poliția

[Sursa foto: Freepik]

Un polițist local a decis să își încheie socotelile cu viața

Omul legii a fost găsit mort, după ce s-a împușcat în cap cu arma din poligon, fiind în timpul liber, la o ședință de tragere de agrement.

În urma gestului său terifiant, martorii au sunat rapid la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns atât oamenii legii, cât și medicii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Doar că, din păcate, pentru polițistul local, care activa în domeniu de mulți ani și care a lăsat acum o soție îndoliată în urmă, nu s-a mai putut face nimic. Medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.

"Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un poligon privat, din comuna Vlădeni, o persoană s-a împuşcat în cap. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

A fost, de asemenea, stabilită identitatea victimei, este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Citește și: Polițiștii au aflat cum a murit, de fapt, ucraineanul găsit împușcat în cap în Botoșani! Nu a fost sinucidere

sinucidere

Crimă

[Sursa foto: Freepik]

Șeful său, în urma veștii tragice primite, a declarat că în toți anii de activitate, victima nu a avut nicio problemă, făcându-și meseria ca la carte.

„Profesional a fost ireproșabil. Nu a avut niciun fel de problemă”, a spus directorul Poliției Locale Suceava, conform newsbucovina.ro.

Cum nu se știe în ce împrejurări s-a produs tragedia și ce l-a împins pe polițistul local să își ia viața, acum oamenii legii au demarat o anchetă şi continuă cercetările în acest caz.

Între timp, familia bărbatului, îndoliată și îngenuncheată de durere, se pregătește de înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si