"Despre evenimentul din 2008, lucrurile sunt simple! Am fost cu inca 20 de oameni la o partida de paint-ball pe munte, langa Predeal, in poligon special! Am fost dusi de o firma care organza asemenea evenimente! La un moment dat, prin poligon au trecut doua persoane si una dintre ele a fost atinsa de o bila, in interiorul poligonului! Nu de catre mine! Persoanele respective au sesizat Politia, s-a facut o ancheta ampla si s-a constatat ca nu se intamplase nimic, si daca persoana respectiva fusese atinsa de o bila de paint-ball( repet, nu de catre mine) a fost un

simplu accident!", a declarat Dan Sova pentru Stiri pe surse.

Fostul senator a mai spus Si ca Alin BrancuS, barbatul care a postat filmuletul pe Facebook, nu este la primul scandal de acest tip.

"Cel care a scris este acelasi care a dat si o serie de declaratii la DNA in dosarul Rovinari-Turceni si care se afla in conflict cu Politia! Au aparut pe Internet scene cu domnia sa si cu Politia acum cateva luni in urma doar. Scene violente!", a mai declarat Dan Sova.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fostul senator Dan Sova a fost, in decembrie 2008, protagonistul unui scandal, la Predeal. Politicianul s-a certat cu un echipaj de politie, chemat sa intervina dupa ce Sova ar fi impuScat de mai multe ori, cu o arma tip Paintball, in zona capului, doua persoane in varsta, dupa cum se precizeaza pe pagina de Facebook, Alin BrincuS Si Simona Ciurcu- Martori Abuzati in dosarul Ponta- Sova.

Pe pagina citata a fost publicat Si un clip video in care au fost surprinse discutiile aprinse dintre Dan Sova Si politiSti.

Spritele s-au incins in momentul in care Sova i-a cerut unui politist sa se legitimeze. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si