Duminică dimineață, în jurul orei 07:30, un șofer urmărit în trafic de către polițiștii sibieni, a lovit 2 autospeciale de poliție, rănind ușor unul dintre polițiștii rutieri, precum și avarierea a două autospeciale de poliție, relatează IPJ Sibiu.

Citește și: VIDEO Imagini terifiante cu o explozie puternică la o benzinărie din Cecenia

Incidentul a avut loc în urma unei razii de amploare a Poliției din Sibiu care s-a desfășurat de-a lungul zilei de sâmbătă până la ora 24.00.

În urma accidentului rutier, polițistul din cadrul Biroului Rutier Sibiu a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat conștient la spital, scrie Turnul Sfatului.

Urmărire ca în filme în județul Sibiu

Totul a început în cursul nopții, atunci când polițiștii de la Poliția Rurală Agnita au dat în consemn un autoturism care nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor și s-a sustras astfel controlului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Povestea a doi români care s-au mutat cu cei 8 copii ai lor într-o casă abandonată din Franța. Proprietarii au chemat poliția- wowbiz.ro

”În cursul dimineții, autoturismul ale cărui semnalmente au fost comunicate tuturor echipajelor de poliție din teren, a fost observat pe DJ 106 Daia – Sibiu, astfel că la ieșirea din municipiul Sibiu spre Daia, 2 echipaje ale Biroului Rutier Sibiu au încercat să îl oprească.

Șoferul a refuzat să oprească și a lovit cele două autospeciale de poliție, după care și-a continuat deplasarea spre str. Podului. Pe str.

Frasinului, alte echipaje de poliție dirijate la fața locului, au reușit blocarea autoturismului”, precizează IPJ Sibiu.

În autoturism a fost identificat conducătorul auto (bărbat, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Vurpăr), precum și alți doi pasageri, dintre care unul minor.

Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare(etilometru și drugtest), rezultatul indicat de aparatul etilometru fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incidentul, în urma unei razii de amploare a Poliției din Sibiu

Sâmbătă, 12 octombrie, între orele 18.00-24.00, polițiștii au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, raza orașelor Avrig și Tălmaciu, dar și a localităților rurale din zonă, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

Citeste si: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă- kfetele.ro

Citeste si: Ce faci în weekendul 11-13 octombrie! Iată ce locuri faine îți propunem pentru acest sfârșit de săptămână- radioimpuls.ro

Citeste si: Mitul bicarbonatului de sodiu: cât de eficient este cu adevărat în curățenie? Amestecat cu oțet, nu are niciun efect- antena3.ro

La activitatea coordonată de șeful Serviciului Investigații Criminale Sibiu au acționat 60 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică dar și efective ale Jandarmeriei Sibiu.

Pe parcursul activităților, polițiștii au legitimat peste 340 de persoane, au oprit pentru control 257 de autovehicule, au verificat 15 societăți comerciale și au desfășurat activități specifice pe linie de poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice dar și pe linie de arme, explozivi și substanțe periculoase, potrivit Mesagerul de Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si