Un polițist vasluian și-a încheiat socotelile cu viața. Bărbatul s-a sinucis în propria locuință după ce și-a tăiat gâtul cu flexul. El trecea printr-o depresie cruntă după tratamentul anti-coronavirus. Bărbatul abia se vindecase de infecția cu virusul Sars-Cov-2, iar apropiații consideră că această experiență l-au adus în ipostaza de a-și pune capăt zilelor.

Citeste si: Iubitul tinerei incendiate in valiza, PRIMELE DECLARATII despre oribila crima: ''Traiam cu ea, era iubita mea''

Citeste si: Cine este, de fapt, Simona Ghinea, tânăra care a dispărut de patru zile de acasă. Cu ce se ocupa?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Când a fost descoperit, polițistul în vârstă de 43 de ani, avea gâtul tăiat. Bărbatul a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar în urma bolii, acesta intrase într-o depresie cruntă.

Vasluianul urma un tratament medicamentos pentru a scăpa de anxietate. Se pare, însă, că medicația nu l-a salvat, ba chiar l-a împins și mai mult spre executarea gestului necugetat.

Om al legii- găsit cu gâtul tăiat

Din primele cercetări, nu se pune problema unei crime, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean anunțând că „nu sunt suspiciuni în privința decesului”, potrivit Adevărul.

Persoana care l-a descoperit pe bărbat a fost chiar sora bărbatului. Vasluianul era agent de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui.

polițist sinucis cu flexul
Polițistul vasluian care s-a sinucis cu flexul.[Sursa foto: google]

Polițistul de frontieră stătea în aceeași curte cu părinții lui, iar în această seară fatidică urma să plece alături de o rudă pentru a vinde câteva animale.

Apropiații au văzut că bărbatul nu dă niciun semne și că nu pot da nicicum de el, așa că au intrat în casă. Oamenii au făcut o descoperire macabră: l-au găsit pe agent pe pat, într-o baltă de sânge, cu flexul care încă în funcțiune pe podea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si