Close sidebar
Close sidebar

Polițista care s-a sinucis a acoperit zgomotul produs de împușcătura din baie

Adela, polițista de 25 de ani, a acoperit zgomotul produs de împușcătură. Aceasta s-a sinucis cu arma din dotare chiar în timpul serviciului.

Diana Puiu,

Polițista a acoperit zgomotul produs de împușcătura din baie

[Sursa foto: Facebook.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adela, polițista de 25 de ani care s-a împușcat în baia gării din Strehaia, a ascuns zgomotul produs de armă.
Aceasta a așteptat ca în gară să sosească un tren și să facă mult zgomot, apoi a recurs la gestul necugetat, fiind găsită ulterior de șeful ei.Deși soțul ei a anunțat că femeia nu mai răspunde la telefon, tânăra a fost găsită mult prea târziu și nu s-a mai putut face nimic. Nimeni nu ar fi bănuit că ar fi putut să aibă loc o asemenea tragedie, asta deoarece Adela nu prezenta a avea vreo problemă, ci lucrurile pe care le afișa arătau că are parte de o viață fericită alături de proaspătul ei soț.

Citeste si: VIDEO- Ea este polițista care s-a sinucis în această dimineață. Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Problemele de cuplu au dus la un gest necugetat

Adela era o polițistă din Mehedinți. Femeia s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în această dimineață. La ora 08:00 a intrat la serviciu, iar două ore mai târziu a fost găsită moartă.

Conform primelor informații oferite de oamenii legii din Mehedinți, ea a decis să se omoare din cauza problemelor apărute în cuplu. Pe rețelele de socializare, cei doi apar împreună fericiți în numeroase fotografii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| O polițistă de 25 de ani a decedat după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare

O altă polițistă și-a luat viața la finalul anului trecut

La finalul anului trecut un o altă agentă de poliție s-a sinucis tot cu arma din dotare, în Brașov, după o conversație aprinsă cu partenerul.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care a explicat de ce recurge la această faptă necugetată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, astfel fiind declarat decesul.

Citeste si: Un bărbat din Olt a fost reținut de DIICOT după ce a șantajat mai multe minore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI