Din documente reiese ca politista care si-a impuscat mama si copilul s-a judecat 10 ani cu Ministerul de Interne (MI) si Inspectoratul de Politie Judetean Gorj. Maria Lapadat, o politista din Balesti, Targu Jiu, si-a impuscat mama si copilul de 6 luni si apoi s-a sinucis. Aceasta era casatorita cu un politist.  Femeia ar fi folosit pistolul din dotarea sotului ei pentru a-si impusca mortal mama. Apoi, si-a impuscat si copilul de 6 luni, care a fost dus la spital, dupa care ea s-a sinucis.

Din pacate, baietelul a murit si el la spital.

Politista care si-a impuscat mama si copilul s-a judecat 10 ani. Maria Lapadat s-a batut pentru drepturi banesti

In 2007, Maria Lapadat s-a aflat in proces cu MI, procesul avand ca obiect „litigiu privind funcţionarii publici”.  „Respinge excepţia Respinge acţiunea”, a fost decizia judecatorilor de la Tribunalul Gorj. In noiembrie 2013, Lapadat da in judecata MI si IPJ Gorj pentru “drepturi banesti”.  “Admite excepţia necompetenţei funcţionale a Secţiei Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale a Tribunalului Gorj invocată de pârâtul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Secţiei Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Gorj. Fără nici o cale de atac”, a fost decizia, potrivnica politistei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politista care si-a impuscat mama si copilul s-a judecat 10 ani. Ultimul proces a fost in 2016

La Tribunalul Gorj, politista care si-a impuscat mama si copilul s-a judecat 10 ani cu institutiile pentru care lucra. In iulie 2016, Lapadat are un nou proces cu MI si IPJ Gorj, tot cu obiectul „litigiu privind funcţionarii publici”. Si de data asta, verdictul i-a fost nefavorabil:  “Respinge excepţia conexităţii şi inadmisibilităţii acţiunii.

Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiune şi respinge acţiunea în privinţa drepturilor aferente perioadei 01.02.2013-10.02.2013, ca prescrisă. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive şi respinge acţiunea faţă de M.A.I. ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală. Respinge ca neîntemeiată acţiunea faţă de IGPR şi IPJ Gorj”.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si