Maria Adela Lapadat, femeia care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat mama si fiul in varsta de 6 luni a trecut cu bine examenul psihologic pe care l-a dat in urma cu un an la IPJ Gorj. Femeia s-a prezentat la examen pe data de 3 august 2017, ora 09:00 si a fost declarata apta pentru a-si continua serviciul in cadrul Politiei Gorj. Acesta a fost si ultimul examen psihologic dat de femeia care acum este banuita ca a recurs la acest gest extrem din cauza unei depresii postnatale.

Maria Adela Lapadat a fost laudata de sefii ei din politie, care spun despre ea ca s-a comportat exemplar la locul de munca. Femeia se afla in concediu maternal in momentul in care s-a produs tragedia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Procurorii merg in acest moment pe mai multe piste. Ei nu exclud varianta comiterii infractiunii de omor calificat, fiind banuiti unii membri ai familiei. Totusi, acestia sustin ca pana acum s-a conturat in mod clar varianta unei duble crime urmata de sinucidere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si