Melania Renghea, agent principal de politie la IPJ Olt, a devenit celebra in decembrie 2012, cand l-a injunghiat cu un cutit de bucatarie pe fostul sau sef, Gheorghe Barbu, ulterior explicand ca a facut acest gest pentru ca barbatul ar fi abuzat-o. La audieri, Renghea s-a plans ca ar fi fost victima altor abuzuriintime, comise de ofiteri de politie, procurori si avocati, dar cercetarile au stabilit ca aceste fapte nu exista.

Melania si sotul ei, Relu
Melania si sotul ei, Relu

Zilele trecute, Renghea a fost condamnata definitv la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru tentativa de omor. Gestul femeii de a-i acuza de abuz pe mai multi barbati cu functii importante ar putea avea o explicatie si in situatia financiara precara a politistei. Conform declaratiilor sale de avere, aceasta avea un venit anual de 14.845 lei (1.237 de lei pe luna), in timp ce sotul sau, Relu, nu figura cu vreun castig.

Gheorghe Barbu, seful Melaniei, a scapat cu viata dupa ce a fost injunghiat
Gheorghe Barbu, seful Melaniei, a scapat cu viata dupa ce a fost injunghiat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Intr-un singur an, Melania Renghea a completat salariul partenerului sau de viata, 840 de lei pe luna, bani castigati ca agent de paza. In aprilie 2013, in plin scandal, Melania a nascut un baietel despre care s-a scris ca Relu Renghea nu era sigur ca este tatal acestuia. S-a speculat chiar ca Relu va divorta de Melania, dar lucrul acesta nu s-a intamplat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si