O polițistă este cercetată, fiind bănuită că ar fi înlocuit țigările de contrabandă, după ce le-a confiscat. 

A pus rumeguș în loc de țigări

Întâmplarea a avut loc pe 26 noiembrie anul trecut, când polițiștii din Bârsana au descoperit peste 5.500 de pachete de țigări de contrabandă în podul unei case nelocuite. 

Citește și: Specialiștii trag un semnal de alarmă cu privire la lămpile UV folosite în saloanele de manichiură: „pot provoca mutații”

Țigările de contrabandă au fost confiscate în luna noiembrie a anului anul trecut și au ajuns să fie depozitate în camera de corpuri delicte a IPJ Maramureș.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Două dintre persoanele rănite în accidentul de la Cariera Jilţ Sud au fost externate

Însă după ce au ajuns aici, polițiștii și-au dat seama că în pachetele respective era, de fapt, rumeguș.

Femeia ar fi vrut vândă țigările furate

Polițista din Bârsana, Maramureș, este acuzată că ar fi furat ţigările de contrabandă depozitate în camera cu probe şi a pus rumeguș în pachetele de ţigări.

Surse din rândul anchetatorilor cred că polițista care a participat la confiscarea țigărilor le-ar fi ascuns pentru a le vinde.

Citește și: Două dintre persoanele rănite în accidentul de la Cariera Jilţ Sud au fost externate

Aceleași surse mai spun că sacii în care erau baxurile cu țigări ar fi fost găsiți recent în curtea secției unde lucrează femeiat. 

Citește și: Pieton accidentat mortal în afara localității Horia, județul Neamț

După ce a fost audiată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, femeia ar fi recunoscut că ea este cea care a scos ţigările din pachete şi a pus rumeguş în locul lor.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D 19:00. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si