Initial, Tribulalul Bucuresti a decis condamnarea acesteia la trei ani de inchisoare cu executare, insa magistratii craioveni au dispus agrevarea pedepsei. Judecatorii au mentinut celelalte dispozitii ale sentintei tribunalului, Renghea fiind obligata sa-i plateasca fostului sau sef 5.000 de lei daune materiale si 20.000 daune morale, informeaza hotnews.ro.

Potrivit rechizitoriului administrat de procurori, Renghea l-a injunghiat pe comisarul Gheorghe Barbu, fostul sau sef, in zona abdominala cu un cutit de bucatarie pe care il avea in autoturism, incercand sa-i aplice si o a doua lovitura in aceeasi zona.

A doua lovitura a fost deviata, insa, in genunchiul stang, in tentativa de aparare a barbatului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Evenimentul s-a petrecut in seara zilei de 26 decembrie 2012, politista sustinand, ulterior, ca a fost abuzata, in mai multe randuri, de comisarul Barbu, barbatul incercand acelasi lucru si atunci. Melania Renghea a sustinut ca a fost plasata de fostul sau sef, ca favor sexual, mai multor sefi ai IPJ si din Parchetul de pe langa Judecatoria Bals.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, cei care au investigat acuzatiile politistei, au constatat ca aceste fapte nu exista.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si