Tânăra, în vârstă de 22 de ani, este angajată a Ministerului de Afaceri Interne, c

Aceasta a fost prinsă la furat într-un centru comercial din Iași, la data de 6 noiembrie 2023.

Polițistă prinsă la furat într-un centru comercial din Iași

Aceasta este la început de carieră în domeniu și, de loc, este din Vaslui. La data de 6 noiembrie, tânăra a fost surprinsă de un paznic la ieșirea dintr-un magazin de haine, după ce alarma a sunat,  scrie bzi.ro.

Citește și: Un bărbat este acuzat de furt calificat, după ce a confundat un aparat medical cu aspiratorul și l-a luat acasă. Ce mărturisiri a făcut în timpul audierilor

Polițista a fost verificată de paznic, care i-a găsit ascunse mai multe articole vestimentare. Ulterior, paznicul a solicitat intervenția polițiștilor, care au interogat-o pe inculpată. Oamenii legii au aflat că femeia, de fapt, este polițistă în Iași, la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Tânăra are funcția de agent principal la Inspectoratul General pentru Imigrări Iași

Tânăra are funcția de agent principal la Inspectoratul General pentru Imigrări Iași

[Sursa foto: bzi.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, polițiștii Secției 4 nu au ținut cont că femeia este cadru MAI și i-au deschis un dosar penal pentru furt pe numele ei.

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, a transmis Ofițer Relații Publice- Inspector de Poliție Mocanu Alina Elena, IPJ Iași.

Tânăra este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase polițiste

Tânăra este angajată recent la Inspectoratul General Pentru Imigrări, iar, potrivit declarației de avere a acesteia, nu deține niciun ban pe numele ei, singura sursă de venit fiind salariul pe care îl lua. 

Nu este un caz singular, iar în trecut s-a mai întâmplat ca agenți ai MAI să fie prinși în timp ce furau. 

Este considerată una dintre cele mai frumoase agente de poliție

Este considerată una dintre cele mai frumoase agente de poliție

[Sursa foto: bzi.ro]

Citește și: VIDEO- Detalii despre cazul afaceristului din Sibiu, bătut până la moarte de hoți. Anchetatorii au semne de întrebare în privința bunurilor furate

În cazul în care tânăra va fi găsită vinovată pentru furt, este posibil să aibă parte de o condamnare, ceea ce i-ar putea aduce finalul carierei.

Tânăra polițistă este considerată una dintre cele mai frumoase agente de poliție din cadrul MAI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si